lørdag 11. mai 2013

Campingvogna Del II

Da er vi på vår første tur med vogna vår. Planen er jo at den skal få nye trekk og freshes opp endel, men jeg vet at det vil ta lang tid med det lille jeg orker pr dag, så det får blil til høsten når den er parkert. Nå ha vi tatt noen enkle grp i oppfreshingen.

SAM_0344

Gardinene er tatt ned, men det er enda ikke kommet opp nye…… Her er det rullgardinene som er nede….. Harlagt over noen tynne sengetepper fr IKEA, et par quilter jeg hadde fra før og linputer  ffra Home & Cottage. 

SAM_0292SAM_0302

Radioen fra Clas Ohlson siklet jeg påallerede i fjor…… Nå står det en slik i vogna Smilefjes som blunker  Nytt servise er kjøpt inn – alt i melamin. Bestikk og glass er fra Kremmerhuset mens restene er fra Europris.

SAM_0317 – Kopi

Stjerner er tema i vogna Smilefjes som blunker Det hvite dere ser i bakgrunnen er en Putt-de-vekk som jeg har sydd av et gammelt overlaken med mellomverk og broderinger. Målene på den er 70*140cm og rommer 3 syltynne sommerdyner. Da har vi til å skifte med når det blir enda varmere. 

SAM_0353SAM_0319 – Kopi

Sittegruppa bak i vogna har også fått løse trekk, quilt jeg hadde og stjerneputer fra fjorårets sommerkolleksjon til Nille. 

SAM_0343   SAM_0341

Kjøkkenet har god skapplass og det er herlig med stekeovn! Kjøleskapet er å¨endre siden for kjøkkenet og har en bitteliten fryser også.  Supert til å stappe noen saftis i Smilefjes som blunker 

SAM_0347

Kan sikkert diskuteres hvorvidt man skal/bør ha TV I vogna, men vi har det! Fint å kunne sette på en DVD om det ikke er vær til å være ute. Vi har foreløpig ikke fikset noe TV abonnement på den, satser på filmer. 

 

 

 

 

SAM_0358

Liggende på sofaen etter middagen; my point of wiev Smilefjes som blunker 

SAM_0326

Her er vi altså tilrigget for første gang, på Lagunen Camping i Strömstad.  Vi har valgt å ikke ta med tilhørende fortelt da vi ikke blir lenge på samem plassen samt at det veier mer enn det er verdt…… Kjøpte derfor en easy-up paviljon på Jysk som får fungere inntil man event investerer i markise  med sidevegger. 

SAM_0330

Grill er jo et MUST på camping! Smilefjes som blunker  Vi kjøpte en Weber Q100 gassgrill med stativ.  Gullegod grill. Vi kjører den nå på bitteliten gassflaske, men den kan også tilkobles store. 

SAM_0327  SAM_0355SAM_0356

Mat må man ha og her koser vi oss med første grill-måltid Smilefjes 

Life is GOOOOOOD Smilefjes

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar