torsdag 29. desember 2011

Litt nytt

IMG_4399

Ble litt penger til jul (og en for tidlig bursdagsgave), så da ble denne fantastiske bakeboken Love, Manuela med meg hjem i dag -  helt fantastisk bok altså. Absolutt verdt å kjøpe for de som liker å bake! Kommer til å bli brukt mye. Elsker siden hennes, http://www.passionforbaking.com/ og hun er en av grunnene til at jeg har fått tilbake bakelysten etter flere år i dvale.

Og på Jernia fant jeg et cupcake stativ til 13 cupcakes. Hatt lyst på det siden det jeg har til 23 ikke blir brukt så ofte. Er jo ikke ofte man setter frem 23 cupcakes…..  13 passer bedre, og så var det både hvitt og rimelig (79,-!) så det fik ikke ligge igjen nei!

IMG_4401

Fortsetter i baketralten… For kunne ikke motstå disse søte silikonformene formet som bamser ogh hjerter. Tanken var at det var moro for Gull og at jeg sikkert kan finne på noe spennende til matpakken oppi de Smilefjes som blunker Målebeger med cups ble med hjem også, kun til 1/2 cup, men tanken var at Gull kan få bruke det litt og moro med noe smått -  jeg kan jo bare fylle flere ganger Smilefjes som blunker 

IMG_4403

 

Har også byttet 1 av 2 julegaver som skulle byttes. Det var vaffeljern vi fikk 2 av, så ett endte i retur. I returen kom 1 stk termo sausnebb og 1 stk singel induksjonstopp til bruk hvorsomhelsten Smilefjes som blunker Kan lage mat i stua da vettu hehe Smilefjes som blunker 

IMG_4404

Hadde jeg visst at vaffeljernet vi fikk av mamma og pappa fantes i hvitt hadde jeg jammen byttet det og før jeg brukte det, men det er dessverre for sent nå….

Gavekortet jeg fikk av jobben til jul ble også benyttet i dag, på romjulssalget Smilefjes som blunker  Nydelig baderomssett i gaveeske, bestående av såpedispenser, såpekopp og glass samt 3 såpestykker (2 av de hjerter). 

IMG_4405

Nyyyydelig englemotiv

IMG_4408

Og esken er jo bare superfantastisk! Den skal få stå fremme den også.

IMG_4409

I tillegg ble det med et stoooort sinkfat som jeg har siklet etter lenge. Det er 60 cm i diameter og passer PERFEKT oppå kabeltromlene mine Smilefjes med åpen munn Det blir bare KNALL til sommeren!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar